fbpx
0523 - 522117
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Uitvaart vooraf regelen

Uitvaart vooraf regelen – Als een geliefd persoon overlijdt komt er veel op u af. In de eerste plaats emoties en daarbij moet er ook veel geregeld worden. Voor het een is meer tijd dan voor het andere. Er zijn een aantal zaken waar u nu al in alle rust over na zou kunnen denken en al vooraf regelen kunt en vastleggen.

Waar kunt u nu al over nadenken?

Op de pagina Uitvaartverzorging ziet u in de rechterkolom wat er allemaal geregeld moet worden voor een uitvaart. Bijna over al deze zaken kunt u nu alvast nadenken en vastleggen in een  wensenboekje of via de website ‘Ik Regel Mijn Afscheid’

Het is natuurlijk mogelijk dat wensen die u nu heeft over een tijdje weer anders zijn. Neem daarom ook de tijd om zo nu en dan het wensenboekje weer door te nemen en te kijken of er zaken zijn die aangepast moeten worden.

Wensenboekje om uw uitvaart vooraf te regelen

Om uw uitvaart vooraf te regelen en vast te leggen is er een gratis wensenboekje voor u. Hierin kunt u alles noteren.  Het is handig om deze op een voordehand liggende plek te bewaren, bijvoorbeeld bij uw verzekeringspapieren. Het is raadzaam dat iemand uit uw omgeving op de hoogte is waar deze documenten liggen.

wensenboekje

Digitaal wensenboek

Voor nabestaanden is het fijn als een uitvaart kan worden uitgevoerd volgens de wensen van de overledene, maar wat waren die wensen nu precies? Of misschien wilt u zelf de regie in handen houden en uw uitvaartwensen helder vastleggen.

Uitvaartwensen online vastleggen

Hier is het online platform ‘Ik Regel Mijn Afscheid’ voor ontwikkeld. In samenwerking met ons ingericht om zo eenvoudig mogelijk alle wensen, veilig, vast te leggen. De site gebruikt geen cookies of tracking methodes, persoonsgegevens worden versleuteld bewaard en u kan ons als uitvaartonderneming toegang geven tot de gegevens. Dan kunnen wij samen aan uw uitvaart werken of bijvoorbeeld een begroting aan uw wensen koppelen. Maar dat hoeft niet.

Inloggen ‘Ik Regel Mijn Afscheid’

Als u een account heeft aangemaakt kunt u onderstaande activatiecode gebruiken om een jaar lang gratis deze dienst te proberen. Mocht u al een account hebben dan kunt u de onderstaande koppelcode gebruiken om ons toegang te verlenen tot uw wensendossier.

Activatiecode:
Koppelcode: IR-19032-578

Klik op het onderstaande logo om naar de inlogpagina te gaan.

ik regel mijn afscheid

 

Heeft u vragen?

Neem contact op