fbpx
0523 - 522117
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Uitvaartverzorging Westerhaar-Vriezenveensewijk

Uitvaartverzorging Westerhaar-Vriezenveensewijk – Voor een begrafenis of crematie in Westerhaar-Vriezenveensewijk kunt u bij Uitvaartzorg Salland uit Hardenberg terecht. Uitvaartverzorger Erik Janssen heeft een ruime ervaring met persoonlijke uitvaarten. Erik wil zich inzetten om een uitvaart te verzorgen op een manier die aansluit bij de wensen van zowel de overledene als de nabestaanden. Afscheid nemen op een manier die past bij wie de overledene was. Ongeacht waar, hoe en of u verzekerd bent.

Uitvaartverzorging Westerhaar-Vriezenveensewijk - Voor een begrafenis of crematie in Westerhaar-Vriezenveensewijk kunt u bij Uitvaartzorg Salland uit Hardenberg terecht.

Over Uitvaartzorg Salland

Eigen invulling geven aan uitvaart

Met bewogenheid en passie iets betekenen voor een familie in een tijd van rouw en afscheid nemen. Met die missie startten Erik en Daniëlle Janssen in oktober 2017 met Uitvaartzorg Salland als zelfstandige in de uitvaartzorg.
Het duurde even voordat Erik de stap durfde te nemen om als zelfstandige aan de slag te gaan. “Hiervoor werkte ik in loondienst, waarvan tweeëneenhalf jaar als uitvaartverzorger. Nu kan ik mijn eigen invulling aan het vak geven.”

Uitvaartzorg Salland heeft een informele en persoonlijke stijl van werken. Omdat ze kleinschalig werken en niet gebonden zijn aan een grote organisatie, hebben ze de mogelijkheid om echt een uitvaart naar wens te verzorgen. “ Wij vinden het belangrijk om de tijd, rust en ruimte te nemen om een uitvaart goed neer te zetten, met keuzevrijheid en aandacht om samen met de nabestaanden tot een goede herinnering te komen.”

Persoonlijk

De betrokkenheid van familie en vrienden is essentieel, meent Erik. “Voor nabestaanden is het heel goed om actief betrokken te zijn bij een afscheid. Dat maakt de uitvaart persoonlijk, maar is ook goed voor hun rouwverwerking. Wij ondersteunen nabestaanden graag in hun wensen, hoe groot of klein deze ook zijn.”

Afhankelijk van die wensen kloppen ze aan bij diverse specialisten uit de regio. “ Voor de rouwkaarten werken we samen met een grafisch ontwerper. We komen met een blanco kaart binnen. Samen met de nabestaanden gaan we op zoek naar herinneringen en wordt de kaart vormgegeven. Zo wordt het een unieke, persoonlijke kaart. Verder werken we samen met collega’s die voor ons het rouwvervoer verzorgen. Wij geloven erin dat een ieder moet doen waar die goed in is.”

Uitvaartzorg Salland onderscheidt zich door de zelfstandigheid, de persoonlijke aanpak en de service die ze bieden. “We merken dat steeds meer mensen bewust voor een kleine zelfstandige uitvaartondernemer kiezen, laagdrempelig en bekend in de omgeving. Uitvaarten worden zo geregeld dat ze bij jou of je naaste passen. Dat kan traditioneel zijn of juist heel eigentijds. Het is belangrijk om bij de behoeften van de mensen aansluiten.”

Wensenboekje

Voor iedereen die dat wil, is er een wensenboekje beschikbaar waar wensen over de uitvaart al voor een overlijden in opgeschreven kunnen worden. “Het wensenboekje is speciaal ontwikkeld zodat mensen precies kunnen aangeven hoe ze hun uitvaart vormgegeven willen hebben. Zo blijven nabestaanden ook niet met vragen achter.”

Voor iedereen die dat wil, is er een wensenboekje beschikbaar waar wensen over de uitvaart al voor een overlijden in opgeschreven kunnen worden.

Verzekering

Wist u trouwens dat, ongeacht waar u een uitvaartverzekering heeft afgesloten, u vrij bent in de keuze voor een uitvaartondernemer? Of dat nu Nuvema, Ardanta, Yarden, Monuta of een andere verzekeraar is, het maakt niet uit. U bent niet gebonden aan uw verzekeraar. Als u dit aangeeft bij uw verzekeraar zal men u waarschijnlijk vertellen dat het onvoordelig is en u bepaalde kortingen misloopt. Dit hoeft niet te betekenen dat u duurder uit bent. “Bij ons heeft men niet te maken met dure overheadkosten waardoor onze tarieven veelal lager liggen dan bij de grote uitvaartondernemingen. Zo kunnen wij, met dezelfde diensten en goederen, vaak binnen het bedrag blijven van de polis.” Ook als u niet verzekerd bent kunt u voor uw uitvaartverzorging in Westerhaar-Vriezenveensewijk bij Uitvaartzorg Salland terecht.

Wilt u meer weten over Uitvaartzorg Salland of een wensenboekje aanvragen? Neem dan gerust contact op of kijk op de website voor meer informatie.

Uitvaartverzorger Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland heeft een ruime ervaring met persoonlijke uitvaarten. Erik wil zich inzetten om een uitvaart te verzorgen op een manier die aansluit bij de wensen van zowel de overledene als de nabestaanden. Afscheid nemen op een manier die past bij wie de overledene was.

Uitvaartverzorging Westerhaar-Vriezenveensewijk
Toegankelijk | Eigentijds | vanuit Verbinding