fbpx
0523 - 522117
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Uitvaartverzorging Vroomshoop

Uitvaartverzorging Vroomshoop – Voor een begrafenis of crematie in Vroomshoop kunt u bij Uitvaartzorg Salland uit Hardenberg terecht. Uitvaartverzorger Erik Janssen heeft een ruime ervaring met persoonlijke uitvaarten. Erik wil zich inzetten om een uitvaart te verzorgen op een manier die aansluit bij de wensen van zowel de overledene als de nabestaanden. Afscheid nemen op een manier die past bij wie de overledene was. Ongeacht waar, hoe en of u verzekerd bent.

Uitvaartverzorging Vroomshoop - Uitvaartzorg Salland verzorgt uw uitvaart in Vroomshoop. Begrafenis of crematie in Vroomshoop. Wij zijn er voor u.

Over Uitvaartzorg Salland

Eigen invulling geven aan uitvaart

Met bewogenheid en passie iets betekenen voor een familie in een tijd van rouw en afscheid nemen. Met die missie startten Erik en Daniëlle Janssen in oktober 2017 met Uitvaartzorg Salland als zelfstandige in de uitvaartzorg.

Uitvaartzorg Salland heeft een informele en persoonlijke stijl van werken. Omdat ze kleinschalig werken en niet gebonden zijn aan een grote organisatie, hebben ze de mogelijkheid om echt een uitvaart naar wens te verzorgen. “ Wij vinden het belangrijk om de tijd, rust en ruimte te nemen om een uitvaart goed neer te zetten, met keuzevrijheid en aandacht om samen met de nabestaanden tot een goede herinnering te komen.”

Persoonlijk

De betrokkenheid van familie en vrienden is essentieel, meent Erik. “Voor nabestaanden is het heel goed om actief betrokken te zijn bij een afscheid. Dat maakt de uitvaart persoonlijk, maar is ook goed voor hun rouwverwerking. Wij ondersteunen nabestaanden graag in hun wensen, hoe groot of klein deze ook zijn.”

Afhankelijk van die wensen kloppen ze aan bij diverse specialisten uit de regio. “ Voor de rouwkaarten werken we samen met een grafisch ontwerper. We komen met een blanco kaart binnen. Samen met de nabestaanden gaan we op zoek naar herinneringen en wordt de kaart vormgegeven. Zo wordt het een unieke, persoonlijke kaart. Verder werken we samen met collega’s die voor ons het rouwvervoer verzorgen. Wij geloven erin dat een ieder moet doen waar die goed in is.”

Uitvaartzorg Salland onderscheidt zich door de zelfstandigheid, de persoonlijke aanpak en de service die ze bieden. “We merken dat steeds meer mensen bewust voor een kleine zelfstandige uitvaartondernemer kiezen, laagdrempelig en bekend in de omgeving. Uitvaarten worden zo geregeld dat ze bij jou of je naaste passen. Dat kan traditioneel zijn of juist heel eigentijds. Het is belangrijk om bij de behoeften van de mensen aansluiten.”

Begrafenis Dennenhof

Begrafenis Vroomshoop – Zandstuve

In samenwerking met Zandstuve Feesten en Ontmoeten kunnen wij ook u begrafenis verzorgen vanuit dit sfeervol en naastgelegen zalencentrum. Dit is wat de Zandstuve schrijft en kan bieden tijdens de uitvaart van uw dierbare.

Een waardig afscheid

Ieder mens is uniek en heeft andere wensen. Dat geldt ook voor een uitvaart. Iedereen krijgt in zijn leven te maken met het verlies van een geliefd persoon. Daarom is het fijn als u een passende herdenking kan bieden voor de persoon die u lief hebt.

Soms is vroegtijdig regelen van een uitvaartplechtigheid mogelijk, dit geeft rust. Maar ook op zeer korte termijn kunnen wij zorgen voor een passende plechtigheid die geheel ter nagedachtenis en wens is van uw dierbare.

Uitvaart Zandstuve

Wij helpen en ondersteunen in deze moeilijke tijd. Uw wensen staan centraal. Wij zijn een luisterend oor, denken met u mee en zorgen voor een waardig afscheid.

Op een bijzondere locatie in een sfeervolle ambiance is een complete herdenkingsdienst mogelijk. Zowel voor een klein gezelschap in een intieme sfeer of voor een groot gezelschap met eveneens een sfeervolle uitstraling.

We bieden passende arrangementen, die we volledig naar wens kunnen samenstellen. U kunt kiezen uit onze koffietafels, luxe broodjeslunch of een (walking) diner. Bekijk onze uitgebreide arrangementen. Heeft u aanpassingen of wilt u een combinatie van onze arrangementen? Alle sis mogelijk! Neem daarom gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Wij denken met u mee

  • Sfeervol ingerichte ruimtes, die tevens toegankelijk zijn voor minder validen.
  • Bemiddeling in gepaste muzikale omlijstingen.
  • De mogelijkheid voor een plechtigheid met geestelijke of een spreker op humanistische grondslag.
  • Arrangementen worden op maat gemaakt, van koffietafel tot luxe broodjeslunch of (walking) diner.
  • Overnachtingsmogelijkheden tot 18 personen.

Wij bieden alle faciliteiten die nodig zijn voor een gedenkwaardig afscheid. Wij zorgen voor een gepast, warm welkom bij aankomst van familie en genodigden. De begraafplaats Dennenhof is op loopafstand en er is voldoende parkeergelegenheid. Uiteraard kunt u rekenen op volledige privacy en beslotenheid.

Voor een plechtigheid of koffietafel bij de Zandstuve kunt u direct contact opnemen met ons. Uiteraard kan ook Uitvaartzorg Salland hier in bemiddelen.

Uitvaartverzorging Vroomshoop - Uitvaartzorg Salland verzorgt uw uitvaart in Vroomshoop. Begrafenis of crematie in Vroomshoop. Wij zijn er voor u.

Wensenboekje

Voor iedereen die dat wil, is er een wensenboekje beschikbaar waar wensen over de uitvaart al voor een overlijden in opgeschreven kunnen worden. “Het wensenboekje is speciaal ontwikkeld zodat mensen precies kunnen aangeven hoe ze hun uitvaart vormgegeven willen hebben. Zo blijven nabestaanden ook niet met vragen achter.”

Voor iedereen die dat wil, is er een wensenboekje beschikbaar waar wensen over de uitvaart al voor een overlijden in opgeschreven kunnen worden. “Het wensenboekje is speciaal ontwikkeld zodat mensen precies kunnen aangeven hoe ze hun uitvaart vormgegeven willen hebben. Zo blijven nabestaanden ook niet met vragen achter.”

Verzekering

Wist u trouwens dat, ongeacht waar u een uitvaartverzekering heeft afgesloten, u vrij bent in de keuze voor een uitvaartondernemer? Of dat nu Nuvema, Ardanta, Yarden, Monuta of een andere verzekeraar is, het maakt niet uit. U bent niet gebonden aan uw verzekeraar. Als u dit aangeeft bij uw verzekeraar zal men u waarschijnlijk vertellen dat het onvoordelig is en u bepaalde kortingen misloopt. Dit hoeft niet te betekenen dat u duurder uit bent. “Bij ons heeft men niet te maken met dure overheadkosten waardoor onze tarieven veelal lager liggen dan bij de grote uitvaartondernemingen. Zo kunnen wij, met dezelfde diensten en goederen, vaak binnen het bedrag blijven van de polis.” Ook als u niet verzekerd bent kunt u voor uw uitvaartverzorging in Vroomshoop bij Uitvaartzorg Salland terecht.

Wilt u meer weten over Uitvaartzorg Salland of een wensenboekje aanvragen? Neem dan gerust contact op of kijk op de website voor meer informatie.

Uitvaartverzorging Vroomshoop - Uitvaartzorg Salland verzorgt uw uitvaart in Vroomshoop. Begrafenis of crematie in Vroomshoop. Wij zijn er voor u.

Uitvaartverzorging Vroomshoop
Begrafenis of crematie in Vroomshoop

Toegankelijk | Eigentijds | vanuit Verbinding