fbpx
0523 - 522117
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Uitvaartkisten

Zoveel mensen, zoveel wensen. Omdat niet iedereen hetzelfde is, is ook iedere begrafenis of crematie anders. Daarom bestaat een standaard kist ook niet. Wel is er in iedere prijsklasse genoeg keuze in uitvaartkisten. De één is sober en de andere is uitbundig, net zoals wij mensen zijn. Uitvaartzorg Salland heeft een ruim aanbod in uitvaartkisten.

De keuze van een uitvaartkist is een emotionele gebeurtenis en is niet altijd makkelijk te maken. Daarom is de uitvaartkistcollectie ingedeeld in duidelijk onderscheidende stijlcategorieën. Elke stijlcategorie heeft een eigen identiteit en spreekt een voorkeur uit in materiaalkeuze, lifestyle-, design-, kleur- of vormkeuze.

Ondanks de ruime collectie kan het voorkomen dat u toch niet vindt wat u wilt. In dat geval kunt u een beroep doen op maatwerk bij mijn leverancier. Samen zorgen wij altijd voor een passende oplossing.