fbpx
0523 - 522117
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Bloemen

Bloemen zeggen iets over uw overleden dierbare en geven letterlijk kleur aan een moment wat al zwaar genoeg is. Als u bloemen uitzoekt voor de uitvaart van uw dierbare adviseer ik u om bij de bloemist langs te gaan. Want door persoonlijk contact met de bloemist komt er meer gevoel in een bloemstuk. De bloemist verwerkt uw wensen in het rouwstuk, zodat het een persoonlijk bloemstuk wordt.

Bloemen zeggen iets over uw overleden dierbare en geven letterlijk kleur aan een moment wat al zwaar genoeg is. Als u bloemen uitzoekt voor de uitvaart van uw dierbare adviseer ik u om bij de bloemist langs te gaan.

 

Bij overlijden van een dierbare kunt u een laatste eer betuigen met een mooi bloemenarrangement in de sfeer en beleving van de overledene.

Heeft u vragen?

Neem contact op