0523 - 522117
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Bloemen

Bloemen zeggen iets over uw overleden dierbare en geven letterlijk kleur aan een moment wat al zwaar genoeg is. Als u bloemen uitzoekt voor de uitvaart van uw dierbare adviseer ik u om bij de bloemist langs te gaan. Want door persoonlijk contact met de bloemist komt er meer gevoel in een bloemstuk. De bloemist verwerkt uw wensen in het rouwstuk, zodat het een persoonlijk bloemstuk wordt.

Uiteraard staat het u vrij om naar uw eigen bloemist te gaan. Als uitvaartverzorger werk ik samen met 2 bloemisten in Hardenberg omdat ik goede ervaringen met hen heb.

Bloemen zeggen iets over uw overleden dierbare en geven letterlijk kleur aan een moment wat al zwaar genoeg is. Als u bloemen uitzoekt voor de uitvaart van uw dierbare adviseer ik u om bij de bloemist langs te gaan.

Over Bloemenhuis LinZ

Bloemenhuis LinZ is de bloemist van Hardenberg, voor de mooiste boeketten en bloemstukken. Creativiteit, originaliteit en kwaliteit staan bij ons voorop.

Bloemenhuis LinZ is een specialist in rouwboeketten.

Bloemen voor een steuntje in de rug. Afscheid nemen van een dierbare betekent vaak een moeilijke tijd. Bloemen kunnen een uitvaart een beetje opfleuren.

Wij begrijpen dit en door onze jarenlange ervaring op gebied van rouwboeketten, kunnen wij aan elke wens voldoen.

Voorstraat 46
7772 AD Hardenberg
tel. 0523 – 263 553
www.bloemenhuislinz.nl

Over Roel van de Biggelaar

Onze passie is de schoonheid en puurheid van de natuur te laten zien. Beleef deze schoonheid in een stijl die te omschrijven is als landelijk, strak, stoer, sober en stijlvol.

Bij overlijden van een dierbare kunt u een laatste eer betuigen met een mooi bloemenarrangement in de sfeer en beleving van de overledene.

In overleg met u stellen wij een rouwboeket samen dat is  afgestemd op uw specifieke wensen.

Europaweg 21-23
7772 BN Hardenberg
tel. 0523-271 400
www.roelvandenbiggelaar.nl

Bij overlijden van een dierbare kunt u een laatste eer betuigen met een mooi bloemenarrangement in de sfeer en beleving van de overledene.

Heeft u vragen?

Neem contact op