fbpx
0523 - 522117
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Afscheidsfotograaf

Professionele afscheidsfotograaf – Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. De tijd tussen overlijden en de dag van de uitvaart is een drukke periode, waarin u veel beslissingen moet nemen. De dag van de uitvaart gaat vaak in een roes voorbij. En mensen herinneren zich veel dingen niet meer. Terwijl er vaak veel mooie dingen gebeuren.

U kunt het afscheid delen

Heeft u er wel eens over gedacht om van de uitvaart foto’s te laten maken? Mensen aarzelen soms als wordt voorgesteld om een professionele afscheidsfotograaf in te schakelen. Achteraf zijn mensen blij dat er foto’s gemaakt zijn. Want het is wel een belangrijke dag die u samen met uw dierbaren hebt vormgegeven.

Via de foto’s kunt u de dag nog eens beleven. Het is dan ook mogelijk om uw ervaring te delen met mensen die niet aanwezig konden zijn op de uitvaart.

Afscheidsfotograaf

Een extra paar ogen

De afscheidsfotograaf loopt rustig rond en legt veel meer vast dan mensen zelf kunnen zien. Wie er allemaal geweest zijn, wat er achter de schermen gebeurt. De bloemen, de condoleance, het tekenen van het condoleanceregister, de rouwauto, de medewerkers, de kist. De fotograaf fungeert als een extra paar ogen.

afscheidsfotograaf uitvaartzorg salland

Een professionele afscheidsfotograaf

Uitvaartzorg Salland heeft contacten met verschillende professionele afscheidsfotografen. Families die een professionele fotograaf inschakelen zijn daar heel blij mee. De foto’s helpen om de herinnering levend te houden en kunnen helpen bij de rouwverwerking.

Links naar de verschillende afscheidsfotografen.

Over Sophie Bik – Afscheidsfotograaf

Liefdevolle herinneringen voor later

Het vastleggen van herinneringen, dat is vaak iets wat vergeten wordt. Terwijl als we nu terugbladeren in de oude fotoboeken die de meeste als kind wel hadden, de herinneringen direct weer terugkomen. Speciale momenten met geliefden, ongedwongen momenten, de speciale blik of een hartelijk handgebaar. Het vastleggen hiervan is wat ik het liefste doe. Mooie beelden van speciale gebeurtenissen die in de toekomst van bijzondere waarde zijn. Foto’s zijn de tastbare herinneringen van niet alleen bijzondere maar ook alledaagse gebeurtenissen. Op foto’s kun je met blijdschap terugkijken. Foto’s kunnen bijdragen aan het verwerken van verlies en het in stand houden van herinneringen.

Denk aan een reportage met familie of vrienden, een portret, een afscheid van een geliefde, een condoleance, begrafenis of een crematie.

Het zien van de echtheid van mensen is moois. Ik voel de sfeer, de band, warmte, het plezier en het verdriet. Wat er op dat moment gebeurt leg ik op een zorgvuldige en mooie manier vast.
Ik houd van mooie kleuren, duidelijke contrasten, lieflijke en mooie beelden. Maar ook van meer ingetogenheid en sereniteit kan ik enorm genieten.

Afhankelijk van uw wensen die we vooraf zorgvuldig doornemen, leg ik de bijzondere momenten voor u vast op de locatie waar ze ontstaan.

Tijdens een afscheids- of herinneringsreportage ben ik onopvallend aanwezig. Waardevolle momenten heb ik haarscherp in de gaten. Ik weet de gepaste afstand te bewaren en ben op de achtergrond aanwezig om bijzondere momenten vast te leggen. Natuurlijk maak ik hierbij geen gebruik van flitslicht. Een mooi herinneringsalbum van deze bijzondere en intieme momenten stel ik in overleg met u samen.

Klik op het logo voor de contactgegevens van Sophie. In een vrijblijvend gesprek kan ze bespreken wat ze voor u kan betekenen.

Over Karin Hulst – Afscheidsfotografie van onschatbare waarde

U bent bezig om met veel liefde en zorg een laatste afscheid vorm te geven. Een dag van moeilijke, maar dierbare momenten. Wij leggen die momenten voor u vast zodat u na de uitvaart, wanneer u daar behoefte aan heeft nog eens terug kunt kijken op deze dag, alleen of samen met uw naasten.

Mensen zeggen vaak: “Hadden we dat maar geweten! Kan dit dan? De dag is als een roes aan mij voorbijgegaan.”
De foto’s geven steun en helpen bij het rouwproces. Ook kunnen ze van onschatbare waarde zijn voor kinderen die nu nog te klein zijn om deze dag bewust mee te maken.

Een afscheid verdient een afscheidsfotograaf die onopvallend, zonder gebruik van flitser, met gevoel en op gepaste afstand de begrafenis of crematie in mooie, unieke beelden omzet. Iemand die verdriet begrijpt, maar professioneel genoeg is om een waardevolle reportage te maken.

www.karinhulst.nl

Heeft u vragen?

Neem contact op