fbpx
0523 - 522117
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Uitvaartverzorging Dedemsvaart

Uitvaartverzorging Dedemsvaart – Voor een uitvaart in Dedemsvaart kunt u bij Uitvaartzorg Salland uit Hardenberg terecht.  Uitvaartverzorger Erik Janssen heeft een ruime ervaring met persoonlijke uitvaarten. Erik wil zich inzetten om uitvaarten te verzorgen op een manier die aansluit bij de wensen van zowel de overledene als de nabestaanden. Afscheid nemen op een manier die past bij wie de overledene was. Ook als u verzekerd bent bij Yarden, Monuta, Nuvema, Ardanta of een andere verzekeraar kunnen wij de begrafenis of crematie in Dedemsvaart voor u verzorgen.

Uitvaartverzorging Dedemsvaart-Uitvaart in Dedemsvaart? Hoe u ook verzekerd bent, wij verzorgen de begrafenis-crematie in Dedemsvaart met zorg en aandacht.

Over Uitvaartzorg Salland

Eigen invulling geven aan uitvaart

Met bewogenheid en passie iets betekenen voor een familie in een tijd van rouw en afscheid nemen. Met die missie startten Erik en Daniëlle Janssen in oktober 2017 met Uitvaartzorg Salland als zelfstandige in de uitvaartzorg.

Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland heeft een informele en persoonlijke stijl van werken. Omdat ze kleinschalig werken en niet gebonden zijn aan een grote organisatie, hebben ze de mogelijkheid om echt een uitvaart naar wens te verzorgen. “Wij vinden het belangrijk om de tijd, rust en ruimte te nemen om een uitvaart goed neer te zetten, met keuzevrijheid en aandacht om samen met de nabestaanden tot een goede herinnering te komen.”

Persoonlijk

De betrokkenheid van familie en vrienden is essentieel, meent Erik. “Voor nabestaanden is het heel goed om actief betrokken te zijn bij een afscheid. Dat maakt de uitvaart persoonlijk, maar is ook goed voor hun rouwverwerking. Wij ondersteunen nabestaanden graag in hun wensen, hoe groot of klein deze ook zijn.”

Afhankelijk van die wensen kloppen ze aan bij diverse specialisten uit de regio. “ Voor de rouwkaarten werken we samen met een grafisch ontwerper. We komen met een blanco kaart binnen. Samen met de nabestaanden gaan we op zoek naar herinneringen en wordt de kaart vormgegeven. Zo wordt het een unieke, persoonlijke kaart. Verder werken we samen met collega’s die voor ons het rouwvervoer verzorgen. Wij geloven erin dat een ieder moet doen waar die goed in is.”

Uitvaartzorg Salland onderscheidt zich door de zelfstandigheid, de persoonlijke aanpak en de service die ze bieden. “We merken dat steeds meer mensen bewust voor een kleine zelfstandige uitvaartondernemer kiezen, laagdrempelig en bekend in de omgeving. Uitvaarten worden zo geregeld dat ze bij jou of je naaste passen. Dat kan traditioneel zijn of juist heel eigentijds. Het is belangrijk om bij de behoeften van de mensen aansluiten.”

Uitvaartcentrum Dedemsvaart

Voor het opbaren en een plechtigheid kunnen wij gebruik maken van het kleinschalige uitvaartcentrum in Dedemsvaart aan de Langewijk. Het huiselijke uitvaartcentrum beschikt over een mooie 24-uurs kamer voor de familie. Ook is het mogelijk om hier een condoleance te houden en een kleine plechtigheid. Daarbij kan uiteraard ook de catering worden verzorgd. Dit alles geheel naar uw wens. En daarbij maakt het niet uit of u kiest voor een begrafenis of crematie in Dedemsvaart.

Faciliteiten van het uitvaartcentrum in Dedemsvaart

  • een 24-uurs opbaarkamer
  • een ruimte voor max. 60 personen voor een condoleance en/of kleine plechtigheid
  • een verzorgingsruimte met de mogelijkheid voor rituele bewassing
  • mogelijkheid voor catering
  • een CD-installatie voor het afspelen van muziek en opname mogelijkheid
  • genoeg parkeergelegenheid inclusief 1 invalideparkeerplaats

Uitvaartverzorging Dedemsvaart-Uitvaart in Dedemsvaart? Hoe u ook verzekerd bent, wij verzorgen de begrafenis-crematie in Dedemsvaart met zorg en aandacht.

Thuisopbaring

Als u het prettig vindt dat uw dierbare in de dagen van afscheid nemen nog dichtbij is, kunt u er voor kiezen om hem of haar thuis op te baren. Zo kunt u in uw eigen vertrouwde omgeving in alle rust en op uw eigen manier afscheid nemen. U moet er wel rekening mee houden dat er veel mensen bij u over de vloer zullen komen om afscheid te komen nemen.

Als een overledene thuis wordt opgebaard kan dat in een bed, in een kist of op een opbaarplank. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een koeling.

Natuurbegraafplaats Ommen

Een natuurbegraafplaats biedt u een graf in de natuur om u dierbare te begraven. Het is een troostrijke, serene plaats om hier uw geliefde te herinneren en gedenken. Het is een plek om in alle rust naar terug te keren. Een natuurbegraafplaats biedt ruimte aan mensen van alle gezindten. Het biedt een plek aan ieder mens ongeacht geloof of afkomst. U heeft de vrijheid om het afscheid persoonlijk en naar eigen wens in te vullen. Door het houden van een ceremonie met herinneringen en begraven in de natuur is de eeuwige cirkel van leven en dood weer rond.

In de bossen bij Ommen in het buurtschap Arriën bevindt zich de eerste natuurbegraafplaats van Overijssel. De natuurbegraafplaats Hoogengraven is ongeveer 25 hectare groot. Op deze natuurbegraafplaats kan men zelf een plek uitkiezen voor uzelf of uw naaste om te worden begraven. Bijvoorbeeld in de buurt van één van de poelen, of juist een plek met zicht op het mooie heideveld.

Wensenboekje

Voor iedereen die dat wil, is er een wensenboekje beschikbaar waar wensen over de uitvaart al voor een overlijden in opgeschreven kunnen worden. “Het wensenboekje is speciaal ontwikkeld zodat mensen precies kunnen aangeven hoe ze hun uitvaart vormgegeven willen hebben. Zo blijven nabestaanden ook niet met vragen achter.”

Verzekering

Wist u trouwens dat, ongeacht waar u een uitvaartverzekering heeft afgesloten, u vrij bent in de keuze voor een uitvaartondernemer? Of dat nu Life-Tri (voorheen Nuvema), Ardanta, Yarden, Monuta of een andere verzekeraar is, het maakt niet uit. U bent niet gebonden aan uw verzekeraar. Als u dit aangeeft bij uw verzekeraar zal men u waarschijnlijk vertellen dat het onvoordelig is en u bepaalde kortingen misloopt. Dit hoeft niet te betekenen dat u duurder uit bent. “Bij ons heeft men niet te maken met dure overheadkosten waardoor onze tarieven veelal lager liggen dan bij de grote uitvaartondernemingen. Zo kunnen wij, met dezelfde diensten en goederen, vaak binnen het bedrag blijven van de polis.” Ook als u niet verzekerd bent kunt u voor uw uitvaartverzorging in Dedemsvaart bij Uitvaartzorg Salland terecht.

Meer informatie over uitvaartverzorging in Dedemsvaart

Wilt u meer weten over Uitvaartzorg Salland of een wensenboekje aanvragen? Neem dan gerust contact op of kijk op de website voor meer informatie voor een begrafenis of crematie in Dedemsvaart. Op basis van uw persoonlijke wensen is het mogelijk om een begroting van de te verwachten kosten te maken.

Uitvaartverzorging Dedemsvaart-Uitvaart in Dedemsvaart? Hoe u ook verzekerd bent, wij verzorgen de begrafenis-crematie in Dedemsvaart met zorg en aandacht.

Uitvaartverzorging Dedemsvaart
Begrafenis of Crematie in Dedemsvaart

Toegankelijk | Eigentijds | vanuit Verbinding