0523 - 522117
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Afscheidsfotograaf

Afscheidsfotograaf – Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. De tijd tussen overlijden en de dag van de uitvaart is een drukke periode, waarin u veel beslissingen moet nemen. De dag van de uitvaart gaat vaak in een roes voorbij. En mensen herinneren zich veel dingen niet meer. Terwijl er vaak veel mooie dingen gebeuren.

U kunt het afscheid delen

Heeft u er wel eens over gedacht om van de uitvaart foto’s te laten maken? Mensen aarzelen soms als wordt voorgesteld om een afscheidsfotograaf in te schakelen. Achteraf zijn mensen blij dat er foto’s gemaakt zijn. Want het is wel een belangrijke dag die u samen met uw dierbaren hebt vormgegeven.

Via de foto’s kunt u de dag nog eens beleven. Het is dan ook mogelijk om uw ervaring te delen met mensen die niet aanwezig konden zijn op de uitvaart.

ilya uitvaartzorg salland

Een extra paar ogen

De afscheidsfotograaf loopt rustig rond en legt veel meer vast dan mensen zelf kunnen zien. Wie er allemaal geweest zijn, wat er achter de schermen gebeurt. De bloemen, de condoleance, het tekenen van het condoleanceregister, de rouwauto, de medewerkers, de kist. De fotograaf fungeert als een extra paar ogen.

afscheidsfotograaf ilya uitvaartzorg salland

Een professionele afscheidsfotograaf

Uitvaartzorg Salland heeft contacten met verschillende professionele afscheidsfotograven. Families die een professionele fotograaf inschakelen zijn daar heel blij mee. De foto’s helpen om de herinnering levend te houden en kunnen helpen bij de rouwverwerking.

Tarieven

De tarieven die worden gehanteerd zijn afhankelijk van de tijd dat een fotograaf aanwezig is. En ook van het product waarop u de foto’s krijgt geleverd. Zo is er al een afscheidsfotograaf in te huren vanaf € 550,00. U krijgt dan 4 uur fotografie met minimaal 50 digitale bestanden op een usb-stick en een afscheidsalbum 20 x 30 cm met 40 bladzijden.

Links naar de verschillende afscheidsfotograven.

Over Else Hultink – Afscheidsfotografie

Op de dag van het afscheid beleef je alles in een roes.

Het is een dag waarin veel gebeurt, vol momenten waarin emoties gedeeld worden. Ook een dag waarop er veel liefdevolle momenten zijn. Mensen die komen om in het afscheid en verdriet te delen, om samen fijne herinneringen op te halen.

Maar herinneringen vervagen vaak sneller dan ons lief is.

  • De kist die zo mooi versierd was door teksten en tekeningen, de bloemen erom heen.
  • Het beeld van de lange stoet over de begraafplaats.
  • Wie waren de sprekers?
  • De kinderen, de kleinkinderen: de rituelen die er speciaal voor hen waren.

Een fotograaf die gespecialiseerd is in afscheidsfotografie weet welke beelden belangrijk zijn, maar weet ook hoe deze gemaakt kunnen worden op een zo onopvallend mogelijke manier, zowel dichtbij als verder af, overzichtsfoto’s maar ook juist de details. Gelukkig wordt uitvaartfotografie steeds meer een onderdeel van het afscheid.

www.elsehultink.nl

Over Karin Hulst – Afscheidsfotografie van onschatbare waarde

U bent bezig om met veel liefde en zorg een laatste afscheid vorm te geven. Een dag van moeilijke, maar dierbare momenten. Wij leggen die momenten voor u vast zodat u na de uitvaart, wanneer u daar behoefte aan heeft nog eens terug kunt kijken op deze dag, alleen of samen met uw naasten.

Mensen zeggen vaak: “Hadden we dat maar geweten! Kan dit dan? De dag is als een roes aan mij voorbijgegaan.”
De foto’s geven steun en helpen bij het rouwproces. Ook kunnen ze van onschatbare waarde zijn voor kinderen die nu nog te klein zijn om deze dag bewust mee te maken.

Een afscheid verdient een afscheidsfotograaf die onopvallend, zonder gebruik van flitser, met gevoel en op gepaste afstand de begrafenis of crematie in mooie, unieke beelden omzet. Iemand die verdriet begrijpt, maar professioneel genoeg is om een waardevolle reportage te maken.

www.karinhulst.nl

Heeft u vragen?

Neem contact op