fbpx
0523 - 522117
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Uitvaart regelen Dedemsvaart

Wat te doen bij overlijden?

Na een overlijden bent u natuurlijk verdrietig, maar er moet ook opeens veel geregeld worden. Hieronder vindt u een overzicht van wat te doen na overlijden om de uitvaart te regelen in Dedemsvaart. Wilt u een uitgebreid overzicht? Bekijk dan de Checklist na een overlijden.

Bel de huisarts

Na een overlijden is het belangrijk dat de huisarts of de huisartsenpost wordt gebeld. Bij een overlijden in het ziekenhuis of zorgcentrum hoeft u de arts niet te bellen. Deze wordt door het personeel op de hoogte gesteld. De arts stelt een verklaring van overlijden op. Deze verklaring is nodig om aangifte van overlijden te kunnen doen bij de gemeente. De aangifte van overlijden doet in de meeste gevallen Uitvaartzorg Salland voor u.

Huisartsen Dedemsvaart

  • Huisartsenpraktijk De Latyrus Dedemsvaart
    Telefoon 0523 – 612 363
  • Huisartsenpraktijk Schuttevaer Dedemsvaart
    Telefoon 0523 – 629 333
  • Huisartsenpost Hardenberg
    Telefoon 0900 – 333 6 333

Uitvaart regelen Dedemsvaart

Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland helpt u met alles wat er is te regelen bij overlijden. Hij is dag en nacht bereikbaar via telefoonnummer 0523-522 117 . Erik komt naar u toe, zodat u samen de uitvaart kunt bespreken.​

Is er een uitvaartverzekering?

Kijk of u gegevens van een uitvaartverzekering kunt vinden. U kunt altijd bij Uitvaartzorg Salland terecht. Ook als de overledene niet of ergens anders, zoals Yarden, Monuta, Nuvema of Ardanta, verzekerd is.

Testament of wilsbeschikking?

Is er een testament of wilsbeschikking? Kijk of u deze kunt vinden, misschien staat er ook iets in over de uitvaartwensen.U kunt ook kijken op www.notaris.nl. Vaak ligt een wensenboekje bij de belangrijke papieren, zoals de uitvaartverzekering.

Hulp bij wat te doen na overlijden

Wilt u dat Uitvaartzorg Salland uw uitvaart gaat regelen in Dedemsvaart? U kunt dag en nacht contact opnemen. Bel bij overlijden 0523 – 522 117. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website www.uitvaartzorgsalland.nl

Begrafenisondernemer voor Dedemsvaart en omgeving.

Inloopmiddag en avond

Om mensen te helpen met al hun vragen over de dood of uitvaarten organiseert Uitvaartzorg Salland elke maand een inloopmiddag en avond. U kunt er terecht voor al uw vragen. Vragen staat vrij. Heeft u meer tijd nodig voor uw vragen of liever een gesprek bij u thuis? Dan is het mogelijk om daar een afspraak met u te maken.

Waar kunt u terecht?

De inloopmiddag en avond voor uitvaartvragen wordt elke derde woensdag van de maand gehouden van 15.00 – 17.30 uur en van 18.00 – 20.30 uur in MFC De Baron, Julianastraat 54 in Dedemsvaart.
De toegang is gratis en u kunt zonder afspraak langskomen. Iedereen is welkom.

Noteert u alvast in uw agenda

20 maart
17 april
15 mei
19 juni
17 juli