fbpx
0523 - 522117
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Wat te doen bij overlijden?

Na een overlijden bent u natuurlijk verdrietig, maar er moet ook opeens veel geregeld worden. Hieronder vindt u een overzicht van wat te doen na overlijden om de uitvaart te regelen in Balkbrug. Wilt u een uitgebreid overzicht? Bekijk dan de Checklist na een overlijden.

Bel de huisarts

Na een overlijden is het belangrijk dat de huisarts of de huisartsenpost wordt gebeld. Bij een overlijden in het ziekenhuis of zorgcentrum hoeft u de arts niet te bellen. Deze wordt door het personeel op de hoogte gesteld. De arts stelt een verklaring van overlijden op. Deze verklaring is nodig om aangifte van overlijden te kunnen doen bij de gemeente. De aangifte van overlijden doet in de meeste gevallen Uitvaartzorg Salland voor u.

Huisarts Balkbrug

Huisartsenpraktijk Balkbrug
Telefoon 0523-656 384

Huisartsenpost Hardenberg
Telefoon 0900 – 333 6 333

Uitvaart regelen Balkbrug Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland helpt u met alles wat er is te regelen bij overlijden. Hij is dag en nacht bereikbaar via het telefoonnummer 0523-522 117 . Erik komt naar u toe, zodat u samen de uitvaart kunt bespreken.​

Uitvaart regelen Balkbrug

Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland helpt u met alles wat er is te regelen bij overlijden. Hij is dag en nacht bereikbaar via telefoonnummer 0523-522 117 . Erik komt naar u toe, zodat u samen de uitvaart kunt bespreken.​

Is er een uitvaartverzekering?

Kijk of u gegevens van een uitvaartverzekering kunt vinden. U kunt altijd bij Uitvaartzorg Salland terecht. Ook als de overledene niet of ergens anders, zoals Yarden, Monuta, Nuvema of Ardanta, verzekerd is.

Testament of wilsbeschikking?

Is er een testament of wilsbeschikking? Kijk of u deze kunt vinden, misschien staat er ook iets in over de uitvaartwensen. U kunt ook kijken op www.notaris.nl. Vaak ligt een wensenboekje bij de belangrijke papieren, zoals de uitvaartverzekering.

Hulp bij wat te doen na overlijden

Wilt u dat Uitvaartzorg Salland uw uitvaart gaat regelen in Balkbrug? U kunt dag en nacht contact opnemen.
Bel bij overlijden 0523-522 117. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website www.uitvaartzorgsalland.nl

Begrafenisondernemer voor Balkbrug en omgeving.