fbpx
0523 - 522117
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Over Erik Janssen

Over Erik – Mijn naam is Erik Janssen en ik ben getrouwd met Daniëlle. We hebben 4 kinderen, Joël, Micha, Loïs en Febe. Vanaf 2000 wonen wij in Hardenberg. Sinds september 2017 ben ik eigenaar van Uitvaartzorg Salland. In het dagelijks leven is Daniëlle aan het werk als wijkverpleegkundige. Daarnaast is zij ondersteunend en op de achtergrond werkzaam bij Uitvaartzorg Salland.

Erik en Daniëlle Janssen Uitvaartzorg Salland Hardenberg

In het verleden ben ik als uitvaartverzorger werkzaam geweest in loondienst. Daarna heb ik wat omzwervingen gemaakt in de jeugdzorg. Uiteindelijk toch weer terecht gekomen in het vak waar echt mijn hart ligt: uitvaartverzorger. Door nu als zelfstandige te werken kan ik uitvaartzorg verlenen op mijn eigen manier.

Uit persoonlijke ervaring weet ik hoe belangrijk het is een goede herinnering over te houden aan een afscheid. Daarom vind ik het belangrijk om in alle rust en met aandacht vorm te geven aan een persoonlijk afscheid. Hierin is er ruimte voor ieders wensen, deze kunnen traditioneel zijn of juist heel eigentijds.
Families voor wie ik de uitvaart heb mogen verzorgen omschrijven mij als iemand die goed aanvoelt wat er nodig is en rust brengt in een heftige emotionele periode. Lees de ervaringen van andere families.

Samenwerking

Het is een bewuste keuze om samen te werken met specialisten met diensten en producten op hun eigen gebied en niet alles in eigen beheer te doen. Door middel van deze samenwerking kan ik u een breed aanbod doen van diensten en producten.
Daarnaast heb ik nauwe samenwerking met 2 collega’s in de buurt. Daar waar nodig helpen wij elkaar en kunnen wij elkaar vervangen bij vakantie of ziekte. De partijen waar ik mee samen werk hebben, net als Uitvaartzorg Salland, voor ogen dat ze er alles aan willen doen om bij te dragen aan een persoonlijk en respectvol afscheid.

Kennismaking

Graag maak ik kennis met u. Neem hiervoor contact met mij op.

 

Het werkgebied van uitvaartzorg Salland:
Hardenberg, Balkbrug, Beerzerveld, Bergentheim, Coevorden, Dalfsen, Dedemsvaart, De Krim, Den Ham (Ov.), Geesteren (Ov.), Gramsbergen, Kloosterhaar, Lemele, Lutten, Mariënberg, Nieuwleusen, Ommen, Sibculo, Slagharen, Tubbergen, Vroomshoop, Westerhaar-Vriezenveensewijk

Heeft u vragen?

Neem contact op