0523 - 522117
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Over Erik Janssen en Uitvaartzorg Salland

Over Erik – Mijn naam is Erik Janssen en ik ben getrouwd met Daniëlle. We hebben 4 kinderen, 2 jongens en 2 meiden. Vanaf 2000 wonen wij in Hardenberg. In het dagelijks leven is Daniëlle aan het werk als verpleegkundige.

Erik en Daniëlle Janssen Uitvaartzorg Salland Hardenberg

Uit eigen persoonlijke ervaring weet ik hoe belangrijk het is een goede herinnering over te houden aan een afscheid. Door nu als zelfstandige te werken kan ik uitvaartzorg verlenen op mijn eigen manier:

Toegankelijk | Eigentijds | vanuit Verbinding

Toegankelijk

Uitvaartzorg Salland wil zich onderscheiden door meer voor u te betekenen. Door een zorgvuldige afstemming met u als nabestaanden zorg ik ervoor dat u de regelzaken rondom een uitvaart uit handen kunt geven.

Mijn manier van werken is persoonlijk en informeel. In het eerste gesprek hoeft niet meteen alles geregeld te worden. Uit ervaring weet ik dat er juist tijd en rust nodig zijn om beslissingen te laten rijpen en stap voor stap te bepalen hoe de uitvaart moet worden vormgegeven. We werken samen, op weg naar een persoonlijk en respectvol afscheid.

Eigentijds

Een traditionele uitvaart is prima, maar misschien past een meer persoonlijke invulling beter bij u. Door goed te luisteren en tussen de regels door te lezen, help ik om een uitvaart vorm te geven die past bij de wensen van de overledene en de nabestaanden. De partijen met wie ik samenwerk dragen er ook aan bij dat een uitvaart op een eigentijdse manier, maar met respect voor mooie tradities, ingevuld kan worden.

vanuit Verbinding

Om een uitvaart goed vorm te geven vind ik het belangrijk om de tijd, rust en ruimte te nemen. Met daarbij keuzevrijheid en aandacht, om samen met de nabestaanden tot een goede herinnering te komen. In alle rust luister ik naar het levensverhaal van uw overleden dierbare. Op deze manier kan ik iemand leren kennen om een uitvaart persoonlijk te maken.

De betrokkenheid van familie en vrienden is essentieel. Voor nabestaanden is het heel goed om actief betrokken te zijn bij een afscheid. Dat maakt de uitvaart persoonlijk, maar is ook goed voor de rouwverwerking. De nabestaanden ondersteun ik graag in hun wensen, hoe groot of klein deze ook zijn.

Samenwerking

Het is een bewuste keuze om niet alles in eigen beheer te doen. Maar om samen te werken met specialisten met diensten en producten op hun eigen gebied. Daarnaast heb ik nauwe samenwerking met 2 collega’s in de buurt. Daar waar nodig helpen wij elkaar en kunnen wij elkaar vervangen bij vakantie of ziekte. Door middel van samenwerking kan ik u een breed aanbod doen van diensten en producten. De partijen waar mee ik samen werk hebben, net als Uitvaartzorg Salland, voor ogen dat ze er alles aan willen doen om bij te dragen aan een persoonlijk en respectvol afscheid.

Het werkgebied:
Hardenberg
Balkbrug
Beerzerveld
Bergentheim
Coevorden
Dalfsen
Dedemsvaart
De Krim
Den Ham (Ov.)
Geesteren (Ov.)
Gramsbergen
Kloosterhaar
Lemele
Lutten
Mariënberg
Nieuwleusen
Ommen
Sibculo
Slagharen
Tubbergen
Vroomshoop
Westerhaar-Vriezenveensewijk

Heeft u vragen?

Neem contact op