fbpx
0523 - 522117
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Uitvaarthuis Twente

Voor een uitvaart in Almelo kunnen wij gebruik maken van het Uitvaarthuis Twente van onze collega Erik Korte Uitvaartverzorging. Het Uitvaarthuis beschikt over 24-uurs opbaarkamers en het is een zeer geschikte locatie voor een condoleance.

Over Uitvaarthuis Twente in Almelo

In Uitvaarthuis Twente heeft u de mogelijkheid om in alle rust afscheid te nemen, precies zoals u dat wenst. Een begrip in Almelo. Op de prachtige locatie aan de Twentelaan in Almelo kunt u in ons mooi ingerichte Uitvaarthuis op de door u gekozen manier afscheid nemen.

Voor een uitvaart in Almelo kunnen wij gebruik maken van het Uitvaarthuis Twente van onze collega Erik Korte Uitvaartverzorging.

Onze visie

Wij bieden u de mogelijkheid om in een prettige, huiselijke omgeving afscheid te nemen in Almelo. Wij doen er alles aan om u op uw gemak te laten zijn.

Uitvaarthuis Twente staat voor:

  • Optimale dienstverlening
  • Een mooie, verzorgde locatie
  • Medemenselijkheid en waardigheid
  • Aandacht voor ieder individu
  • Voldoende rust en ruimte

Meerwaarde

De uitstekende service en kwaliteit, de sfeervolle omgeving en de ligging geven Uitvaarthuis Twente een grote meerwaarde. Respect voor de overledene en de nabestaanden staan bij ons voorop.

Familiekamers

Onze familiekamers bieden wellicht uitkomst als u niet voor thuisopbaring kiest of daartoe zelf geen mogelijkheid heeft. U kunt hier met een gerust hart familie en vrienden uitnodigen om afscheid te nemen en om herinneringen te delen. We doen ons uiterste best om uw verblijf hier zo goed mogelijk te laten verlopen in Almelo.

Onze familiekamers zijn op ieder gewenst moment toegankelijk. U kunt zo vaak en zo lang als u zelf wilt uw overleden familielid bezoeken. U krijgt een eigen sleutel en uw privacy is gewaarborgd. Gebruikers hebben laten weten zeer tevreden te zijn over onze familiekamers. Uitvaarthuis Twente heeft vier familiekamers waaruit u kunt kiezen.

Hier vindt u een verdere beschrijving van de 4 familiekamers.

Meer informatie

Voor meer informatie over een uitvaart in Almelo en gebruik van het Uitvaarthuis Twente kunt u contact opnemen met Uitvaartzorg Salland. Wilt u weten wat een uitvaart in Almelo kost en heeft u al specifieke wensen? Dan is het mogelijk om naar aanleiding van uw wensen en keuzes een begroting te maken.