0523 - 522117
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Kerkhof Lutten

Het kerkhof achter de kerk was vanaf het ontstaan van de kerk tot op heden eigendom van de kerkvoogdij. Voor 1853 begroeven de bewoners van de buurtschap Oud-Lutten hun overledenen in Hardenberg, op de oude begraafplaats aan het Oosteinde, of in Heemse bij de Hervormde Kerk. Toen de grond voor kerk, pastorie en de begraafplaats waren gekocht, moest een en ander nog aangelegd worden, want het was woeste grond. Wanneer men nu in onze tijd het geheel bekijkt en er zo eens rondwandelt, dan moet men erkennen dat het alles met smaak is aangelegd.

Bezoekadres
N.H. Begraafplaats Lutten
Anerweg Noord 40
7775 AT Lutten

Voor meer informatie over een uitvaart in Lutten kunt u contact opnemen met Uitvaartzorg Salland. Wilt u weten wat een begrafenis in Lutten kost en heeft u al specifieke wensen? Dan is het mogelijk om naar aanleiding van uw wensen en keuzes een begroting te maken.