fbpx
0523 - 522117
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

De Aula Bergentheim

Begrafenisvereniging “De Laatste Eer” is in het bezit van een eigen aula. De aula is gebouwd in 1972 en biedt ruimte voor 3 opbaar gelegenheden.

De leden kunnen hier, indien gewenst, kosteloos gebruik van maken gedurende de hele opbaar periode. De ruimte is eventueel geschikt voor condoleance bezoek tot 40 à 45 personen.

Adres van de aula: Koepelweg 3, Bergentheim

Beheerder:
Tineke van ’t Hof
Postlaan 41
7691 BA Bergentheim
tel. 06-14704017

Begrafenisvereniging De Laatste Eer is in het bezit van een eigen aula. Deze aula is gebouwd in 1972 en biedt ruimte voor 3 opbaar gelegenheden.

Meer informatie

Voor meer informatie over een uitvaart in Bergentheim kunt u contact met Uitvaartzorg Salland opnemen. Wilt u weten wat een begrafenis of crematie in Bergentheim kost en heeft u al specifieke wensen? Dan is het mogelijk om naar aanleiding van uw wensen en keuzes een begroting te maken.