fbpx
0523 - 522117
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Begrafenis Den Ham – Zandstuve

Begrafenis Den Ham – Zandstuve Voor een begrafenis Den Ham kunt u bij Uitvaartzorg Salland uit Hardenberg terecht. Uitvaartverzorger Erik Janssen heeft een ruime ervaring met persoonlijke uitvaarten. Erik wil zich inzetten om een uitvaart te verzorgen op een manier die aansluit bij de wensen van zowel de overledene als de nabestaanden. Afscheid nemen op een manier die past bij wie de overledene was. Ongeacht waar, hoe en of u verzekerd bent.

Begrafenis Den Ham - Zandstuve

Toegankelijk

Uitvaartzorg Salland wil onderscheidend zijn door meer voor u te betekenen. Door een zorgvuldige afstemming met u als nabestaanden zorg ik ervoor dat u de regelzaken rondom een uitvaart uit handen kunt geven.

Mijn manier van werken is persoonlijk en informeel. In het eerste gesprek hoeft niet meteen alles geregeld te worden. Uit ervaring weet ik dat er juist tijd en rust nodig zijn om beslissingen te laten rijpen en stap voor stap te bepalen hoe de uitvaart moet worden vormgegeven. We werken samen, op weg naar een persoonlijk en respectvol afscheid.

Eigentijds

Een traditionele uitvaart is prima, maar misschien past een meer persoonlijke invulling beter bij u. Door goed te luisteren en tussen de regels door te lezen, help ik om een uitvaart vorm te geven die past bij de wensen van de overledene en de nabestaanden. De partijen met wie ik samenwerk dragen er ook aan bij dat een uitvaart op een eigentijdse manier, maar met respect voor mooie tradities, ingevuld kan worden.

vanuit Verbinding

Om een uitvaart goed vorm te geven vind ik het belangrijk om de tijd, rust en ruimte te nemen. Met daarbij keuzevrijheid en aandacht, om samen met de nabestaanden tot een goede herinnering te komen. In alle rust luister ik naar het levensverhaal van uw overleden dierbare. Op deze manier kan ik iemand leren kennen om een uitvaart persoonlijk te maken.

De betrokkenheid van familie en vrienden is essentieel. Voor nabestaanden is het heel goed om actief betrokken te zijn bij een afscheid. Dat maakt de uitvaart persoonlijk, maar is ook goed voor de rouwverwerking. De nabestaanden ondersteun ik graag in hun wensen, hoe groot of klein deze ook zijn.

Begrafenis Den Ham - Zandstuve

Begrafenis Den Ham – Zandstuve

In samenwerking met Zandstuve Feesten en Ontmoeten kunnen wij ook u begrafenis verzorgen vanuit dit sfeervol en naastgelegen zalencentrum. Dit is wat de Zandstuve schrijft en kan bieden tijdens de uitvaart van uw dierbare.

Een waardig afscheid

Ieder mens is uniek en heeft andere wensen. Dat geldt ook voor een uitvaart. Iedereen krijgt in zijn leven te maken met het verlies van een geliefd persoon. Daarom is het fijn als u een passende herdenking kan bieden voor de persoon die u lief hebt.

Soms is vroegtijdig regelen van een uitvaartplechtigheid mogelijk, dit geeft rust. Maar ook op zeer korte termijn kunnen wij zorgen voor een passende plechtigheid die geheel ter nagedachtenis en wens is van uw dierbare.

Uitvaart Zandstuve

Wij helpen en ondersteunen in deze moeilijke tijd. Uw wensen staan centraal. Wij zijn een luisterend oor, denken met u mee en zorgen voor een waardig afscheid.

Op een bijzondere locatie in een sfeervolle ambiance is een complete herdenkingsdienst mogelijk. Zowel voor een klein gezelschap in een intieme sfeer of voor een groot gezelschap met eveneens een sfeervolle uitstraling.

We bieden passende arrangementen, die we volledig naar wens kunnen samenstellen. U kunt kiezen uit onze koffietafels, luxe broodjeslunch of een (walking) diner. Bekijk onze uitgebreide arrangementen. Heeft u aanpassingen of wilt u een combinatie van onze arrangementen? Alle sis mogelijk! Neem daarom gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Wij denken met u mee

  • Sfeervol ingerichte ruimtes, die tevens toegankelijk zijn voor minder validen.
  • Bemiddeling in gepaste muzikale omlijstingen.
  • De mogelijkheid voor een plechtigheid met geestelijke of een spreker op humanistische grondslag.
  • Arrangementen worden op maat gemaakt, van koffietafel tot luxe broodjeslunch of (walking) diner.
  • Overnachtingsmogelijkheden tot 18 personen.

Wij bieden alle faciliteiten die nodig zijn voor een gedenkwaardig afscheid. Wij zorgen voor een gepast, warm welkom bij aankomst van familie en genodigden. De begraafplaats Dennenhof is op loopafstand en er is voldoende parkeergelegenheid. Uiteraard kunt u rekenen op volledige privacy en beslotenheid.

Voor een plechtigheid of koffietafel bij de Zandstuve kunt u direct contact opnemen met ons. Uiteraard kan ook Uitvaartzorg Salland hier in bemiddelen.

Vooraf regelen

Het is mogelijk om vooraf uw wensen vast te leggen. U kunt daarvoor kosteloos een wensenboekje aanvragen. Ook is het mogelijk om op basis van uw wensen een begroting te laten maken. Wilt u meer weten over een begrafenis in Den Ham of de mogelijkheden bij de Zandstuve dan kunt u contact met ons opnemen.

Begrafenis Den Ham – Zandstuve