fbpx
0523 - 522117
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Wat kost een uitvaart?

Wat kost een uitvaart? – De kosten voor een uitvaart hangen helemaal af van de keuzes die u maakt. Een begrafenis is bijvoorbeeld duurder dan een crematie.  Klik hier om te zien hoe een rekening tot stand komt en waar u voor betaalt.

Om een uitvaart te kunnen bekostigen kunt u een verzekering afsluiten. Dit kan een verzekering zijn als aanvulling op geld wat u al opzij heeft gelegd of een verzekering om de gehele uitvaart te bekostigen. Laat u goed voorlichten door de verzekeringsadviseur welke kosten wel en niet gedekt zijn. Het beste kunt u kiezen voor een verzekering waarbij u vrijheid behoudt om zelf een uitvaartverzorger te kiezen.

Ook wanneer u een beperkt budget heeft wil ik met u mee denken wat de mogelijkheden rondom een uitvaart voor u zijn. Er is vaak nog veel mogelijk.

Wat kost een uitvaart? – De kosten voor een uitvaart hangen helemaal af van de keuzes die u maakt. Een begrafenis is bijvoorbeeld duurder dan een crematie.

Andere kosten

Naast de kosten van de uitvaart moet u ook rekening houden met de kosten van de aanschaf van een graf- of urnmonument. Daarnaast kunnen er bijkomende kosten gemaakt zijn in het ziekenhuis of hospice.