fbpx
0523 - 522117
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Uitvaart offerte aanvragen?

Een vraag die regelmatig wordt gesteld is: Wat kost een uitvaart?

Kosten Uitvaart:

De kosten van een uitvaart zijn geheel afhankelijk van de keuzes die u maakt. Kiest u voor een begrafenis of een crematie? In besloten kring of juist niet? En het rouwvervoer? Een auto, koets of iets heel anders? Allemaal factoren die van belang zijn.

Offerte uitvaartkosten

Uitvaartzorg Salland kan geheel vrijblijvend voor u een offerte van de uitvaartkosten maken. Wij gaan uiteraard discreet om met uw gegevens en zullen u zo snel mogelijk een prijsopgave toesturen. Indien uw aanvraag urgent is in verband met een overlijden, neemt u dan telefonisch contact met mij op via 0523- 522 117. Dan kan ik u direct voorzien van informatie.

De uitvaart offerte ontvangen? Vul hieronder de gegevens zo goed mogelijk in en ik neem contact met u op.

  BegrafenisCrematie

  Binnen enkele dagen (spoed)Verwacht binnen 1-6 maandenVerwacht binnen 7-12 maandenDe komende jaren nog niet aan de orde

  0 - 25 personen25 - 50 personen50+ personen

  Basis kistLuxe kistWeet ik nog niet

  ThuisZiekenhuisVerpleeghuisWeet ik nog niet

  ThuisNiet opbarenUitvaartcentrumWeet ik nog niet

  JaNee

  Eenvoudige cateringUitgebreide cateringNee

  Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen. Lees onze privacy statement voor meer informatie.