fbpx
0523 - 522117
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Ervaringen

Heb je de behoefte om jouw ervaring te delen, dan kan dat. Laat jouw ervaring achter via het formulier onderaan de pagina. Dan wordt deze op de website geplaatst.

Hieronder lees je de ervaringen van families die ik heb mogen begeleiden.

"Respectvol en betrokken. De begeleiding werd als zeer respectvol en betrokken ervaren. Communicatie, ook digitaal als zeer prettig ervaren Onze dank namens de familie Koerhuis"

Ciska Koerhuis  -  Dalfsen

"Een goede begeleiding bij een droevig afscheid. De samenwerking was goed. We kregen rustig de tijd om te werken naar een persoonlijk en passend afscheid. We waren blij dat we bij Uitvaartzorg Salland terecht zijn gekomen."

Diny Seigers  -  Ommen

"Goede communicatie en begeleiding in een verdrietige periode. Na het overlijden van onze moeder hebben we Erik benaderd. De goede communicatie, de korte lijnen en de toegankelijkheid - open houding van Erik spraken ons erg aan. Hij had goede tips en suggesties. We kijken met een voldaan gevoel terug, op een toch wel verdrietige en hectische periode. Absoluut aan te bevelen. "

Eric Tieman  -  Hardenberg

"Betrokken en persoonlijk! Met grote betrokkenheid zijn we begeleid en ondersteund tijdens het afscheid van onze moeder en oma. Er is rekening gehouden met alle wensen van onze moeder en ons. Erik heeft veel ervaring en doet zijn werk met passie! En dat is prettig in een moeilijke tijd."

Crista  -  Hengelo

"Perfect. Eerbied vol."

Auke  -  Hoogeveen

"Ze hebben hart voor wat ze doen en staan voor je klaar. Je kunt er terecht voor al je vragen en nemen de moeite om je te helpen in lastige situaties. Ze brengen een stukje menselijkheid mee en is dus niet alleen maar “hun werk."

Melissa  -  Dedemsvaart/Hoogeveen

"Betrokken. Erik staat voor elk idee of suggestie open en geeft een goeie begeleiding."

Jan  -  Hardenberg

"Vanuit rust werken naar een persoonlijk, mooi en respectvol afscheid. Erik wat ben ik dankbaar dat ik jou heb genomen als verzorger van de uitvaart van mijn vrouw. Jij bracht rust in een periode waarin veel geregeld moet worden. Ook had je een luisterd oor en nam rustig de tijd voor mij. Dat had ik nodig en heb ik ook als heel prettig ervaren. Jij dacht mee en voelde de situatie perfect aan en niets ontging je. Dat was zo bij de condoleance bij mij thuis als op de dag van de uitvaart. Altijd was je op de juiste moment op de juiste plaats zonder dat ik jou aanwezigheid echt heb opgemerkt. Vanuit familie- en vriendenkring heb ik over jou alleen maar positieve reacties gehad. Bedankt Erik voor de fijne samenwerking en bovenal voor de goede zorgen."

Theo  -  Balkbrug

"Respectvol, kundig, rustig en warm. Als zus en mantelzorger maakte ik kennis met Uitvaartzorg Salland, min of meer "per ongeluk" omdat de persoon die we eerst gebeld hadden verhinderd was. We merkten al snel dat de rustige en persoonlijke manier van begeleiding van Erik heel goed aansloot bij de situatie. De uitgangspunten die op de site genoemd zijn worden volledig waargemaakt."

Hetty  -  Beerzerveld

"Goede verzorging en betrokkenheid. Erik heeft ons goed geholpen bij het realiseren van de wensen van onze moeder."

Mirjam  -  Ommen

"Precies zoals we de uitvaart geregeld wilden hebben! Het contact en de communicatie met Erik Janssen was goed. De verzorging van de uitvaart vanaf het allereerste moment tot de persoonlijke afsluiting bij ons thuis was uitstekend. We hebben de warme belangstelling en het meedenken van Erik erg op prijs gesteld. Bedankt!!"

Frans Hendriks  -  Hardenberg

"Respectvol en perfect Op een zeer respectvolle manier is afscheid genomen van mijn vader waarbij Erik Janssen alles uit handen heeft genomen wat betreft de uitvaart. We hebben ons geen zorgen hoeven maken over allerlei zaken waar je niet aan toe komt vlak na het overlijden van een dierbare."

Hilda  -  Enschede

"Goede communicatie en juiste afstemming Erik met betrokken familie(leden). Empathisch vermogen en het meedenken/ inspelen op de situatie mbt de uitvaartdienst en begrafenis zelf. Tevens de processen rond familieaangelegenheden goed in de gaten hebben/houden die impact hebben op nabestaanden die de begrafenis samen met Erik moeten regelen."

Familie Kamphuis  -  Hardenberg

"Wij kijken met een goed gevoel terug op de condoleance en uitvaart van mijn man en onze vader. Dit vinden wij heel belangrijk voor het verwerkingsproces. De kalme, persoonlijke en deskundige manier waarop Erik Janssen ons begeleide hierin hebben we als zeer fijn ervaren."

Ilse Leijsma  -  Ommen

"Goed invoelingsvermogen, tactvol, empathisch, zeer persoonlijk niet opdringend zijn zo de woorden die mij te binnen schieten. Het was goed, we hebben allemaal een zeer goede herinnering aan het geheel. Ook het nagesprek vond ik een weldaad."

Egbert Schoemaker  -  Emlichheim Dld

"Het verlies van een dierbare, dat lot heeft onze familie in korte tijd twee keer getroffen. Juist omdat dat zo zwaar is, zijn we oprecht dankbaar dat Erik Janssen ons beide keren heeft bijgestaan bij afscheid en uitvaart. Waar dat kan neemt hij professioneel al het praktische en zakelijke regelwerk uit handen. Maar wat belangrijker is: Eriks oog, oor en hart voor alle nabestaanden. Onbetaalbaar. Tijd voor iedereen. Precies de juiste toon op elk moment, bij ieders verdriet en andere emoties die in zulke dagen spelen. Als familie hebben we hem als volgt omschreven: 'Er is een speciale topcategorie uitvaartverzorgers – en die categorie heet: Erik Janssen.' Namens de familie in Dalfsen, Zwolle, Harderwijk en vertakkingen elders, ontzettend bedankt voor jouw essentiële rol bij een waardevol afscheid van onze dierbaren."

Karel van den Berg  -  Dalfsen

"Ondanks dat je in een verdrietige periode zit is het fijn om iemand als Erik te hebben die je bij de hand pakt en respectvol samen met jou alles regelt. Wij hebben de samenwerking met Uitvaartzorg Salland als zeer prettig ervaren. Erik dank je wel voor al je goede zorgen."

Annette Massop  -  Oudleusen

"Erik was een goede steun voor ons na het overlijden van mijn vader. Rustig, betrokken, open en voelde goed aan wat onze wensen waren."

Kristel Kuipers  -  Ommen

"Erik heeft ons goed begeleid. Hij gaf ons de ruimte om met eigen initiatieven te komen maar greep in indien het nodig was. Luisterde goed en was betrokken. Communiceerde prettig en was laagdrempelig. Voor ons was het goed!"

Familie Boehmer  -  Dalfsen

"Erik luistert goed naar de persoonlijke wensen, neemt de tijd om de betrokkenen te leren kennen. Hij is rustig en kan goed schakelen. Wij kregen het gevoel dat alles mogelijk is en Erik zal er in ieder geval alles aan doen om dat mogelijk te maken. Dankzij hem is een heftige tijd mooi en rustig verlopen."

Karin Valentijn  -  Slagharen

"Persoonlijke, toegankelijke, begeleiding. Erik voelde de sfeer goed aan. Besteed veel tijd aan de begeleiding."

Hanneke van den Berg  -  Dalfsen

"Ik ben bijzonder tevreden over de begeleiding door Uitvaartzorg Salland. In een moeilijke tijd waarin in korte tijd veel geregeld moet worden geeft Erik op een prettige en duidelijke wijze aan wat er geregeld moet worden en wat er mogelijk is."

Jan Holsappel  -  Dalfsen

"Persoonlijke aandacht en luistert goed naar de wensen van de familie!"

Jos van der Vegt  -  Dalfsen

"Erik straalt rust uit. Luistert, neemt waar en voelt de situatie haarscherp aan. Houdt zich op de achtergrond waar het kan, maar tast door als het moet. Hij adviseert vanuit zijn expertise en durft beslissingen te nemen. Zo was het een uitdaging of mijn man tijdens de hittegolf tot aan de uitvaart thuis kon blijven. Op de dag van de uitvaart hebben wij zijn aanwezigheid amper opgemerkt. Alles verliep op rolletjes, tactvol wist Erik te sturen. Flexibel, betrokken en schroomt niet de expertise van derden in te roepen. Toch bewaakt hij zijn autonomie. Uitvaartzorg Salland, een nieuwe generatie uitvaartverzorgers, maar levert ouderwetse kwaliteit."

Sonja de Haan  -  Ommen

"Erik, wij willen jou bedanken voor de goede zorgen rondom de begrafenis van onze lieve zoon, broer en oom Eddy. Erik hartelijk dank daarvoor."

Familie Slager  -  Balkbrug

"Hallo Erik, We zijn heel blij met alles wat we samen met jou nog voor Johan konden doen en kunnen terug kijken op een heel mooi en persoonlijk afscheid. Bedankt voor de goede zorgen!"

Wences & Roy Kobes 🐇🌻  -  Anevelde

"Een definitief afscheid, je kan het maar één keer doen.. een vriend van mij vond jouw uitvaartzorg, een klein bedrijf met persoonlijke begeleiding. Wat een goede keuze! Erik jij was een baken in de tijd na het overlijden en de dag van de crematie. Jij stemde goed af en voelde haarfijn aan hoe ik afscheid wilde nemen van mijn man. Voor de familie die uren moesten reizen om in Hardenberg te komen, zijn we voor het afscheid begonnen met koffie en thee. Dat was zo fijn om elkaar vooraf even te zien, ongedwongen bij een kopje koffie. We hebben een kring gevormd om de kist, dat kon omdat we met een klein gezelschap waren. Je had lieve aandacht voor mijn zoon. Hij heeft een verstandelijke beperking en jij vond de cd die we graag wilde horen. ‘Doodstil’ van Mooi Wark.. na afloop kreeg hij de cd van jou, hij heeft hem inmiddels diverse malen nog beluisterd. De kaart, zo mooi geworden, een kleurig drieluik, compliment voor de grafische vormgever. Het was een liefdevol afscheid, warm en zonder onnodige poespas. Ook de begeleiding van de kist naar de oven verliep rustig. Er werd alle tijd genomen om alles aan mij en mijn zoon uit te leggen. Erik heel veel dank voor jouw inbreng en liefdevolle aanwezigheid."

Joke Hulst  -  Dedemsvaart

"Op het juiste moment, de juiste dingen zeggen en de juiste dingen doen is tijdens een emotionele periode erg belangrijk. Wij hebben jullie inzet in hoge mate gewaardeerd en zijn jullie daar erg dankbaar voor."

Han Stapersma en kinderen  -  Dedemsvaart

"Bij deze willen wij je bedanken voor de goeie zorgen in de week van het overlijden van mijn man, Egbert en onze papa. Je was voor ons een grote steun je hebt ons veel regelwerk uit handen heb genomen en dat we samen zijn laatste wens in vervulling konden laten gaan. We kregen allemaal positieve reacties en ze vonden het allemaal heel indrukwekkend. Nogmaals dankjewel."

Gerlinde, William en Anouk  -  Hardenberg

"Hoi Erik, Dank voor je hulp op de goede momenten rond het overlijden van onze vader. Ik heb je aanwezigheid als zeer prettig ervaren en zo hebben we samen een hele fijne uitvaart weten te creëren en ervaren. Zelfs op kerstavond en tijdens kerst was jij niet te beroerd om met ons mee te denken en altijd bereikbaar. Nogmaals dank."

Stijn  -  Daarle/Hardenberg

"Beste Erik, door middel van dit schrijven, wil ik je laten weten dat ik heel veel steun door jou als uitvaartverzorger heb gehad. Jij hebt het perfect gedaan Erik en daar ben ik je heel erg dankbaar voor. Ik weet het wel, het is je werk, maar het is ook wel een roeping; als je uitvaartverzorger bent en dan ook nog voor jezelf. Erik je was zo rustig en dat was voor mij heel belangrijk. Ik had veel verdriet, maar door alle goede woorden en rust heb ik het doorstaan. Natuurlijk duurt het nog wel even voordat ik er bovenop ben. Maar de eerste stap tijdens de moeilijke momenten heb ik heel veel steun gehad aan je en daar ben ik heel dankbaar voor. Met heel veel respect voor Uitvaartzorg Salland (Erik Janssen) Hartelijke groet,"

Coby  -  Ommen

"Beste Erik, We willen je heel erg bedanken voor alle goede zorgen, meeleven en steun. Dat betekende veel voor ons in die hectische en emotionele week."

D. en L.  -  Groningen

"Hallo Erik, Wij willen jou even bedanken voor de goede zorg voor en na het overlijden van onze moeder en vrouw. Heel erg bedankt dat je er voor ons was, klasse. Namens de familie en met vriendelijke groet,"

Nico  -  Dedemsvaart

Wilt u uw ervaring met ons delen?

Deel ervaringen