fbpx
0523 - 522117
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Reviews

Heeft u de behoefte om uw ervaring te delen, dan kan dat. Laat uw ervaring achter via het formulier onderaan de pagina. Dan wordt deze op de website geplaatst.

"⭐⭐⭐⭐⭐ Goede communicatie en juiste afstemming Erik met betrokken familie(leden). Empathisch vermogen en het meedenken/ inspelen op de situatie mbt de uitvaartdienst en begrafenis zelf. Tevens de processen rond familieaangelegenheden goed in de gaten hebben/houden die impact hebben op nabestaanden die de begrafenis samen met Erik moeten regelen. "

Familie Kamphuis  -  Hardenberg

"⭐⭐⭐⭐⭐ Wij kijken met een goed gevoel terug op de condoleance en uitvaart van mijn man en onze vader. Dit vinden wij heel belangrijk voor het verwerkingsproces. De kalme, persoonlijke en deskundige manier waarop Erik Janssen ons begeleide hierin hebben we als zeer fijn ervaren. "

Ilse Leijsma  -  Ommen

"⭐⭐⭐⭐⭐ Goed invoelingsvermogen, tactvol, empatisch, zeer persoonlijk niet opdringend zijn zo de woorden die mij te binnen schieten. Het was goed, we hebben allemaal een zeer goede herinnering aan het geheel. Ook het nagesprek vond ik een weldaad. "

Egbert Schoenmaker  -  Emlichheim (Dld)

"⭐⭐⭐⭐⭐ Het verlies van een dierbare, dat lot heeft onze familie in korte tijd twee keer getroffen. Juist omdat dat zo zwaar is, zijn we oprecht dankbaar dat Erik Janssen ons beide keren heeft bijgestaan bij afscheid en uitvaart. Waar dat kan neemt hij professioneel al het praktische en zakelijke regelwerk uit handen. Maar wat belangrijker is: Eriks oog, oor en hart voor alle nabestaanden. Onbetaalbaar. Tijd voor iedereen. Precies de juiste toon op elk moment, bij ieders verdriet en andere emoties die in zulke dagen spelen. Als familie hebben we hem als volgt omschreven: 'Er is een speciale topcategorie uitvaartverzorgers – en die categorie heet: Erik Janssen.' Namens de familie in Dalfsen, Zwolle, Harderwijk en vertakkingen elders, ontzettend bedankt voor jouw essentiële rol bij een waardevol afscheid van onze dierbaren."

Karel van den Berg  -  Dalfsen

"⭐⭐⭐⭐⭐ Ondanks dat je in een verdrietige periode zit is het fijn om iemand als Erik te hebben die je bij de hand pakt en respectvol samen met jou alles regelt. Wij hebben de samenwerking met Uitvaartzorg Salland als zeer prettig ervaren. Erik dank je wel voor al je goede zorgen."

Annette Massop  -  Oudleusen

"⭐⭐⭐⭐⭐ Erik was een goede steun voor ons na het overlijden van mijn vader. Rustig, betrokken, open en voelde goed aan wat onze wensen waren. "

Kristel Kuipers  -  Ommen

"⭐⭐⭐⭐⭐ Erik heeft ons goed begeleid. Hij gaf ons de ruimte om met eigen initiatieven te komen maar greep in indien het nodig was. Luisterde goed en was betrokken. Communiceerde prettig en was laagdrempelig. Voor ons was het goed! "

Familie Boehmer  -  Dalfsen

"⭐⭐⭐⭐⭐ Erik luistert goed naar de persoonlijke wensen, neemt de tijd om de betrokkenen te leren kennen. Hij is rustig en kan goed schakelen. Wij kregen het gevoel dat alles mogelijk is en Erik zal er in ieder geval alles aan doen om dat mogelijk te maken. Dankzij hem is een heftige tijd mooi en rustig verlopen. "

Karin Valentijn  -  Slagharen

"⭐⭐⭐⭐⭐ Persoonlijke, toegankelijke, begeleiding. Erik voelde de sfeer goed aan. Besteed veel tijd aan de begeleiding. "

Hanneke van den Berg  -  Dalfsen

"⭐⭐⭐⭐⭐ Ik ben bijzonder tevreden over de begeleiding door Uitvaartzorg Salland. In een moeilijke tijd waarin in korte tijd veel geregeld moet worden geeft Erik op een prettige en duidelijke wijze aan wat er geregeld moet worden en wat er mogelijk is."

Jan Holsappel  -  Dalfsen

"⭐⭐⭐⭐⭐ Persoonlijke aandacht en luistert goed naar de wensen van de familie! "

Jos van der Vegt  -  Dalfsen

"⭐⭐⭐⭐⭐ Erik straalt rust uit. Luistert, neemt waar en voelt de situatie haarscherp aan. Houdt zich op de achtergrond waar het kan, maar tast door als het moet. Hij adviseert vanuit zijn expertise en durft beslissingen te nemen. Zo was het een uitdaging of mijn man tijdens de hittegolf tot aan de uitvaart thuis kon blijven. Op de dag van de uitvaart hebben wij zijn aanwezigheid amper opgemerkt. Alles verliep op rolletjes, tactvol wist Erik te sturen. Flexibel, betrokken en schroomt niet de expertise van derden in te roepen. Toch bewaakt hij zijn autonomie. Uitvaartzorg Salland, een nieuwe generatie uitvaartverzorgers, maar levert ouderwetse kwaliteit. "

Sonja de Haan - van Amersvoort  -  Ommen

"⭐⭐⭐⭐⭐ Erik, wij willen jou bedanken voor de goede zorgen rondom de begrafenis van onze lieve zoon, broer en oom Eddy. Erik hartelijk dank daarvoor."

Familie Slager  -  Balkbrug

"⭐⭐⭐⭐⭐ Hallo Erik, We zijn heel blij met alles wat we samen met jou nog voor Johan konden doen en kunnen terug kijken op een heel mooi en persoonlijk afscheid. Bedankt voor de goede zorgen! "

Wences & Roy Kobes 🐇🌻  -  Anevelde

"⭐⭐⭐⭐⭐ Een definitief afscheid, je kan het maar één keer doen.. een vriend van mij vond jouw uitvaartzorg, een klein bedrijf met persoonlijke begeleiding. Wat een goede keuze! Erik jij was een baken in de tijd na het overlijden en de dag van de crematie. Jij stemde goed af en voelde haarfijn aan hoe ik afscheid wilde nemen van mijn man. Voor de familie die uren moesten reizen om in Hardenberg te komen, zijn we voor het afscheid begonnen met koffie en thee. Dat was zo fijn om elkaar vooraf even te zien, ongedwongen bij een kopje koffie. We hebben een kring gevormd om de kist, dat kon omdat we met een klein gezelschap waren. Je had lieve aandacht voor mijn zoon. Hij heeft een verstandelijke beperking en jij vond de cd die we graag wilde horen. ‘Doodstil’ van Mooi Wark.. na afloop kreeg hij de cd van jou, hij heeft hem inmiddels diverse malen nog beluisterd. De kaart, zo mooi geworden, een kleurig drieluik, compliment voor de grafische vormgever. Het was een liefdevol afscheid, warm en zonder onnodige poespas. Ook de begeleiding van de kist naar de oven verliep rustig. Er werd alle tijd genomen om alles aan mij en mijn zoon uit te leggen. Erik heel veel dank voor jouw inbreng en liefdevolle aanwezigheid."

Joke Hulst  -  Dedemsvaart

"⭐⭐⭐⭐⭐ Op het juiste moment, de juiste dingen zeggen en de juiste dingen doen is tijdens een emotionele periode erg belangrijk. Wij hebben jullie inzet in hoge mate gewaardeerd en zijn jullie daar erg dankbaar voor. "

Han Stapersma en kinderen  -  Dedemsvaart

"⭐⭐⭐⭐⭐ Bij deze willen wij je bedanken voor de goeie zorgen in de week van het overlijden van mijn man, Egbert en onze papa. Je was voor ons een grote steun je hebt ons veel regelwerk uit handen heb genomen en dat we samen zijn laatste wens in vervulling konden laten gaan. We kregen allemaal positieve reactie's en ze vonden het allemaal heel indrukwekkend. Nogmaals dankjewel. "

Gerlinde, William en Anouk  -  Hardenberg

"⭐⭐⭐⭐⭐ Hoi Erik, Dank voor je hulp op de goede momenten rond het overlijden van onze vader. Ik heb je aanwezigheid als zeer prettig ervaren en zo hebben we samen een hele fijne uitvaart weten te creëren en ervaren. Zelfs op kerstavond en tijdens kerst was jij niet te beroerd om met ons mee te denken en altijd bereikbaar. Nogmaals dank. "

Stijn  -  Daarle/Hardenberg

"⭐⭐⭐⭐⭐ Beste Erik, door middel van dit schrijven, wil ik je laten weten dat ik heel veel steun door jou als uitvaartverzorger heb gehad. Jij hebt het perfect gedaan Erik en daar ben ik je heel erg dankbaar voor. Ik weet het wel, het is je werk, maar het is ook wel een roeping; als je uitvaartverzorger bent en dan ook nog voor jezelf. Erik je was zo rustig en dat was voor mij heel belangrijk. Ik had veel verdriet, maar door alle goede woorden en rust heb ik het doorstaan. Natuurlijk duurt het nog wel even voordat ik er bovenop ben. Maar de eerste stap tijdens de moeilijke momenten heb ik heel veel steun gehad aan je en daar ben ik heel dankbaar voor. Met heel veel respect voor Uitvaartzorg Salland (Erik Janssen) Hartelijke groet,"

Coby B.  -  Ommen

"⭐⭐⭐⭐⭐ Beste Erik, We willen je heel erg bedanken voor alle goede zorgen, meeleven en steun. Dat betekende veel voor ons in die hectische en emotionele week. "

D. en L.  - 

"⭐⭐⭐⭐⭐ Hallo Erik, Wij willen jou even bedanken voor de goede zorg voor en na het overlijden van onze moeder en vrouw. Heel erg bedankt dat je er voor ons was, klasse. Namens de familie en met vriendelijke groet, "

Nico B.  -  Dedemsvaart

Wilt u uw ervaring met ons delen?

Deel ervaringen