0523 - 522117
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Ervaringen

Heeft u de behoefte om uw ervaring te delen, dan kan dat. Laat uw ervaring achter via het formulier onderaan de pagina. Dan wordt deze op de website geplaatst.

"Bij deze willen wij je bedanken voor de goeie zorgen in de week van het overlijden van mijn man, Egbert en onze papa. Je was voor ons een grote steun je hebt ons veel regelwerk uit handen heb genomen en dat we samen zijn laatste wens in vervulling konden laten gaan. We kregen allemaal positieve reactie's en ze vonden het allemaal heel indrukwekkend. Nogmaals dankjewel. "

Gerlinde, William en Anouk  -  Hardenberg

"Hoi Erik, Dank voor je hulp op de goede momenten rond het overlijden van onze vader. Ik heb je aanwezigheid als zeer prettig ervaren en zo hebben we samen een hele fijne uitvaart weten te creeren en ervaren. Zelfs op kerstavond en tijdens kerst was jij niet te beroerd om met ons mee te denken en altijd bereikbaar. Nogmaals dank. "

Stijn  -  Daarle/Hardenberg

"Beste Erik, door middel van dit schrijven, wil ik je laten weten dat ik heel veel steun door jou als uitvaartverzorger heb gehad. Jij hebt het perfect gedaan Erik en daar ben ik je heel erg dankbaar voor. Ik weet het wel, het is je werk, maar het is ook wel een roeping; als je uitvaartverzorger bent en dan ook nog voor jezelf. Erik je was zo rustig en dat was voor mij heel belangrijk. Ik had veel verdriet, maar door alle goede woorden en rust heb ik het doorstaan. Natuurlijk duurt het nog wel even voordat ik er bovenop ben. Maar de eerste stap tijdens de moeilijke momenten heb ik heel veel steun gehad aan je en daar ben ik heel dankbaar voor. Met heel veel respect voor Uitvaartzorg Salland (Erik Janssen) Hartelijke groet,"

Coby B.  -  Ommen

"Beste Erik, We willen je heel erg bedanken voor alle goede zorgen, meeleven en steun. Dat betekende veel voor ons in die hectische en emotionele week. "

D. en L.  - 

"Hallo Erik, Wij willen jou even bedanken voor de goede zorg voor en na het overlijden van onze moeder en vrouw. Heel erg bedankt dat je er voor ons was, klasse. Namens de familie en met vriendelijke groet, "

Nico B.  -  Dedemsvaart

Wilt u uw ervaring met ons delen?

Deel ervaringen