fbpx
0523 - 522117
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Week van Zorg & Welzijn

De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 11 t/m 16 maart 2019. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen hun deuren en laten zien wat werken in zorg en welzijn is. Met een baan in deze sector kun je écht het verschil maken voor een ander.

Week van Zorg & Welzijn

In het hele land zijn er evenementen over leren en werken in de sector. Kom naar een Meet & Greet, een inspiratiemiddag of speeddate. Ontmoet werkgevers, loopbaancoaches en opleidingen. Praat met zorg- en welzijnsprofessionals. Zo kom je er achter waar jouw hart en mogelijkheden liggen! Misschien is het wel je eerste stap in Zorg en Welzijn.

Pop-up winkel in Hardenberg

Het Alfa-college en de Hardenbergse zorg- en welzijnsinstellingen hebben voor de tweede keer de handen ineen geslagen. Samen willen zij laten zien wat werken in de zorg en welzijn is. De pop-up winkel in Hardenberg is tijdens de Week van Zorg en Welzijn elke dag open met activiteiten als workshops, lezingen en voorlichtingen. Ook is er een banenmarkt waar bezoekers informatie kunnen krijgen over actuele vacatures en mogelijkheden. Ben je benieuwd naar het hele overzicht met activiteiten en evenementen bij de pop-up winkel?

Uitvaartzorg Salland

Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland is ook de hele week aanwezig om vragen te beantwoorden over uitvaartverzorging. Een uitvaart kan tegenwoordig veel persoonlijker dan vroeger. Als primeur laat Erik de allerlaatste ontwikkelingen zien op het gebied van foto’s en fotopresentatie tijdens een uitvaart. Bent u nieuwsgierig kom dan langs aan de Voorstraat in Hardenberg.

In samenwerking met Crematorium de Lariks zijn er ook voorbeelden van asbestemming. En Bloemenhuis Linz zorgt voor de passende aankleding.

Week van Zorg & Welzijn Pop-up winkel

Iedereen is elke dag tussen 10.00 uur en 16.00 uur welkom in de pop-up winkel aan de Voorstraat 33-35 in Hardenberg. U bent van harte welkom.

Blog