fbpx
0523 - 522117
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Nuvema wordt Lifetri

Naamswijziging

Nuvema wordt Lifetri

Vanaf 5 augustus is de naam Nuvema verleden tijd. De naam is gewijzigd naar Lifetri. Naast de naam, het logo en de huisstijlkleuren, verandert er voor klanten niks. Uw uitvaartverzekering blijft hetzelfde. U blijft dezelfde premie betalen en blijft voor hetzelfde bedrag verzekerd.

Nuvema wordt Lifetri

Waarom de naamswijziging naar Lifetri?

De naam is veranderd omdat Nuvema een nieuwe eigenaar heeft en een nieuwe directie. Daarnaast heeft Lifetri de ambities om een grote levensverzekeraar te worden. Daar hoort een nieuwe naam bij.

Verandert mijn verzekering ook?

Er verandert niks aan uw verzekering. Niet aan het verzekerd bedrag, premie of voorwaarden. Mocht er iets veranderen in de toekomst, dan laat Lifetri dit altijd persoonlijk weten.
Als er iets wordt veranderd zal dat altijd in het voordeel van u als klant zijn.

Veranderen de andere contactgegevens?

Lifetri is altijd telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. U kunt naar hetzelfde nummer blijven bellen als voorheen: 035 – 548 08 08.

Het adres van Lifetri was al veranderd:
Bezoekadres
Olympia 1
1213 NS Hilversum

Postadres
Postbus 1020
1200 BA Hilversum

Het e-mailadres is ook veranderd: info@lifetri.nl. De website vindt u nu op www.lifetri.nl.

Nuvema wordt Lifetri

Waarom nu pas de naamswijziging Lifetri?

De statutaire naam was al wel veranderd in Lifetri Uitvaartverzekeringen N.V. Hier heeft iedere klant in september 2018 een brief over gekregen. Er is de tijd genomen om bijvoorbeeld de website en de brieven om te zetten. Ook wilden ze de klanten de tijd geven om aan de nieuwe naam te wennen. Daarom stond op alle brieven al wel dat de aankondiging dat Nuvema binnenkort Lifetri gingen heten, maar bleven ze voorlopig de naam Nuvema gebruiken.

Wie is de nieuwe eigenaar?

De nieuwe eigenaar is TSSP. Dit is het investeringsplatform van de Amerikaans-Engelse investeringsmaatschappij TPG. Dit is een grote en solide investeerder. De Nederlansche Bank heeft de overname goedgekeurd. Dit doet De Nederlansche Bank alleen als een nieuwe eigenaar met een goed langetermijnplan komt waarin de belangen van klanten zijn veiliggesteld.

Ik wil nog meer weten?

Heeft u nog vragen over deze naamswijziging? Dan kunt u Lifetri bellen tijdens kantooruren op 035 – 548 08 08. Of stuur een mail naar info@lifetri.nl. Wij helpen u graag!

Uitvaartzorg Salland

Ook als u verzekerd bent bij Lifetri, voorheen Nuvema, dan kan Uitvaartzorg Salland voor u de uitvaart verzorgen. Wilt u weten wat een uitvaart kost met uw persoonlijke wensen? Neem dan eens vrijblijvend contact op. Ook kunt u een wensenboekje aanvragen om uw wensen kenbaar te maken.

U kunt ons altijd bellen op 0523 – 522 117 of mail uw vraag naar info@uitvaartzorgsalland.nl.

 

 

Blog