0523 - 522117
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Inloopmiddag in MFC Trefpunt Balkbrug

Inloopmiddag in MFC Trefpunt Balkbrug – Welke regels zijn er voor een uitvaart? Kan ik mijn uitvaart invullen zoals ik dat wil? Hoeveel tijd is er tussen het overlijden en de uitvaart. Kan ik met mijn uitvaartverzekering ook bij jou terecht?

Vragen over een uitvaart

Veel mensen lopen met vragen rond over een uitvaart. Het is belangrijk dat iemand tijdig en goed kan nadenken over de invulling van het definitieve afscheid.

Inloopmiddag in MFC Trefpunt Balkbrug

Om mensen te helpen met al hun vragen over de dood of uitvaarten organiseer ik voortaan elke maand een inloopmiddag in MFC Trefpunt Balkbrug. U kunt er terecht voor al uw vragen. Vragen staat vrij. Heeft u meer tijd nodig voor uw vragen of liever een gesprek bij u thuis? Dan maak ik daar een afspraak met u.

Inloopmiddag in MFC Trefpunt Balkbrug

Waar kunt u terecht?

De inloopmiddag voor uitvaartvragen wordt elke tweede woensdag van de maand gehouden van 13.00 – 17.00 uur MFC Trefpunt Balkbrug, Meppelerweg 34 in Balkbrug

Noteert u alvast in de agenda:

10 april
8 mei
12 juni
10 juli

De toegang is gratis en u kunt zonder afspraak langskomen. Iedereen is welkom.

Facebook
LnkedIn