0523 - 522117
Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Inloopmiddag LOC Hardenberg

inloopmiddag

Inloopmiddag – Welke regels zijn er voor een uitvaart? Kan ik mijn uitvaart invullen zoals ik dat wil? Hoeveel tijd is er tussen het overlijden en de uitvaart. Kan ik met mijn uitvaartverzekering ook bij jou terecht?

Vragen over een uitvaart

Veel mensen lopen met vragen rond over een uitvaart. Het is belangrijk dat iemand tijdig en goed kan nadenken over de invulling van het definitieve afscheid.

Om mensen te helpen met al hun vragen over de dood of uitvaarten organiseer ik voortaan elke maand een inloopmiddag. U kunt er terecht voor al uw vragen. Vragen staat vrij. Heeft u meer tijd nodig voor uw vragen of liever een gesprek bij u thuis? Dan maak ik daar een afspraak met u.

Waar kunt u terecht?

De inloopmiddag voor uitvaartvragen wordt elke eerste dinsdag van de maand gehouden van 13.30 – 16.30 uur op het zorg & welzijn plein in het LOC, (ingang) Parkweg 1a in Hardenberg.

Noteert u alvast in de agenda:

5 maart
2 april
7 mei
4 juni
2 juli